TALLER DE BALANÇ SOCIAL I MEMÒRIA DE SOSTENIBILITAT. ALACANT

Les preguntes que vos fem son tot un repte, t’atreveix a mesurar l’impacte social, humà i mediambiental de la teua entitat? Vols aprendre com?

Si estàs interessat t’has d’apuntar al nostre Taller de Balanç Social i Memòria de Sostenibilitat que el pròxim dia 13 fem a Alacant.  Te contem els objectius, els continguts i els docents. La transformació social ve de la ma de les nostres entitats i hem d’estar preparats. Vinga! Anem donant passos de gegant per una economia social, solidària

 • Objectius:

   Facilitar la translació dels principis i valors de l’Economia Social, Solidària i del Bé Comú en indicadors i eines de seguiment i millora en cada entitat.

   Capacitar les empreses i organitzacions en l’aplicació de metodologies de diagnòstic i mesurament del seu impacte social i mediambiental.

   Cohesionar i visibilitzar a les organitzacions que aposten per la transparència, la participació, la rendició de comptes multidimensional, des d’un enfocament de ESS + EBC.

   Coneixement en profunditat de les bases reguladores per les quals han de regir-se les convocatòries d’ajuts destinats a la promoció de l’economia sostenible, a través del finançament d’actuacions de foment i difusió de la cultura i pràctiques de les empreses socials i de la EBC (la seva regulació i procediment).

   Memòries de sostenibilitat. Característiques de les memòries de sostenibilitat subvencionables: Matriu del Bé Comú, Models nacionals o internacionals de memòries de responsabilitat social i Models que compten amb l’estructura de l’estat no financer de la Directiva 2014/95 / UE.

   Aprenentatge tant de l’experiència pràctica d’altres entitats com de l’estudi i realització de casos.

 

 • Continguts:

  1. La Promoció de l’Economia Sostenible a la Comunitat Valenciana a través del finançament d’actuacions de foment i difusió de la cultura i pràctiques de les empreses socials i de l’economia del bé comú.

  2. Les Finances ètiques i solidàries en la construcció de l’Economia Sostenible.

  3. El Balanç Social des de l’Economia Solidària, metodologia i aplicació.

  4. L’Economia del Bé Comú i la seua matriu del bé comú.

  5. Casos pràctics.

 • DATA 13/09/2017

  CONTINGUT

  DOCENTS

  9:00-10.00 H

  Promoció de l’Economia Sostenible (Direcció General d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana) Manuel Fornàs

     Manuel Fornás

  10.00-10’30 H

  Finances Ètiques per a una economia sostenible (Xarxa ENCLAU per a la promoció de les finances ètiques)

     Sara Martín

  11.00-12.00 H

  Balanç Social de REAS (REAS País Valencià)

     Sara Martín

  12.00-13 .00 H

  Matriu del Bé Comú de l’EBC (Camp d’energia d’Alacant)

     Prudencio López

  13.00-14.00 H

  Experiències d’ empreses que ja han realitzat els seus balanços a Alacant

    Pedro, representant de l’empresa Altur

Inscripcions:

http://bit.ly/2wh0VEm

Inscripció gratuïta i prioritària per a professionals d’organitzacions i empreses interessades en avaluar el seu impacte social, mediambiental i la seva aportació al bé comú. Es confirmarà la disponibilitat de plaça.

Vos esperem!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Resol l'operació abans d'enviar *