Skip to main content

El pròxim 7 de setembre tens una cita amb nosaltres per parlar del teu projecte social i de com financiar-lo. Anem a compartir tertúlia amb totes els agents socials alacantins que volen desenvolupar el seu projecte des de la financiació ètica, solidària, alternativa.

Entre totes anem a unir sinergies, compartir experiències, solucionar possibles problemes relacionats amb el finançament, conèixer les opcions de finançament ètic del nostre entorn de la mà de d’experts com FIARE Banca Ètica,  Coop 57 , Triodos Bank ,  Ecrowd.  A més comptarem amb la presencia de Salva Pérez , doctorat en Crowdfunding.

Com saps el Cafè Enclau és un networking per a persones emprenedores que volen buscar noves formes de finançament ètic i alternatiu. Al Cafenclau es posen en contacte a les entitats bancàries que operen amb uns criteris ètics i aposten per empreses i projectes que aporten un benefici a la societat. Es podrà conversar sobre com està el panorama de l’emprenedoria social a Alacant i del seu accés al finançament.

Inscripcions: Inscripció gratuïta i prioritària per a emprenedores i emprenedors socials

https://goo.gl/forms/ZQYOas0PhQIoNcSm2

T’esperem en El Refugi Cafè Art Nature ( Carrer El Cid, 20 Alacant)