Skip to main content

Si creus que els diners i el sistema financer poden i s’han de gestionar de manera responsable i ètica, tenim una bona notícia,  hi ha alternatives: les finances ètiques, solidàries i alternatives. Les finances ètiques i responsables reclamen un valor social i un ús ètic dels diners posant-lo al servei de l’economia social, el desenvolupament de les persones i el territori. Existeixen en el mercat institucions d’intermediació financera ètiques, solidàries i responsables.

Si vols compartir amb els teus grups d’interès els valors i la gestió responsable, vos proposem una jornada en què tractarem els seguns temes que ara te contem en el programa .

El proper 19 de setembre a les 10.00 h. al Centre d’Emprenedors d’Alacant realitzem les II Jornades «El valor de les empreses que aposten per les finances ètiques» on coneixerem les principals propostes de finances ètiques i exemples d’empreses de l’Economia Social que aposten per aquest tipus d’entitats financeres.

L’acte comptarà amb la presència de la regidora d’Ocupació i Desenvolupament Local, Sra. Dª. Sonia Tirado, en finalitzar el mateix s’oferirà un vi d’honor que permetrà el networking entre els assistents.

PROGRAMA 

  • 10.00 h. Benvinguda i presentació a càrrec de Enrique Asensi, president de Enclau, Xarxa per al finançament alternatiu.

 

  • 10. 30h. Finances ètiques i responsables, una realitat al teu abast.  Sara Martín, Tècnica de la Xarxa Enclau.

 

  • 10:45 h   Institucions de finances ètiques i solidàries a la Comunitat Valenciana:

1.- D. Ramón Cardona, membre del GIT – CV de Fiare Banca Ètica. 2.- D. Vicente Ortiz, secretari d’organització i obra social de Caixa Ontinyent.

  • 11:45 h . Empreses amb valors, la gestió ètica de les finances. D. Juan Cascant, director del Celler la Muntanya, Projecte microvinyes de Muro d’Alcoi. D. Maika Núñez, Fundació Novafeina, Centre d’Alacant. D. Pedro Aparicio, President de ALTURCoop

 

  • 12:45. Debat amb els assistents.

 

  • 13:15. Cloenda i vi d’honor. D. Sonia Tirado, regidora d’Ocupació i Desenvolupament local de l’Ajuntament d’Alacant.

FES LA TEU INSCRIPCIÓ  http://bit.ly/2jsctiT

T’ESPEREM!!!