Skip to main content

T’has preguntat alguna vegada que fan els bancs amb els teus estalvis? Saps si estàs posant els diners en Banca Armada? Què és això? En què inverteix el teu banc?

Vine el 16 de novembre a escoltar a Arcadi Oliveres i veuràs que hi ha alternatives més ètiques, solidàries. T’informem que les entitats financeres identificades com a Banca Armada han dedicat 80.000 milions d’euros al finançament del sector armamentístic, un finançament que, si se sotmet a l’anàlisi del cost d’oportunitat, ha suposat la desviació d’importants recursos cap a l’economia de defensa, impedint la seua inversió en altres sectors. Els bancs, asseguradores i empreses d’inversió espanyoles hi han dedicat, entre 2011 i 2015, gairebé 5.900 milions d’euros. La resta de bancs, que són algunes de les grans corporacions internacionals de la banca, han desviat cap al sector de les armes de dispersió, nuclears i convencionals més de 71.000 milions d’euros.

De tot això, però sobretot d’ALTERNATIVES parlarem en la Jornada amb Arcadi Oliveres,professor d’Economia i activista social compromès amb la promoció de la pau, els drets humans, la justícia social i el desarmament

L’acte compta amb la col·laboració de Caixa Popular i del Col·legi Major Rector Peset de València

WhatsApp Image 2017-10-30 at 14.55.17 (1)