Skip to main content

Vos presentem a ‘ENCI 6′. Un vídeo que hem realitzat a Red Enclau per a difondre l’estalvi solidari, les finances ètiques, l’economia solidària. Si l’escoltes sabràs quant donen de si 6€.

Vos podem assegurar que mai havien donat per tant i en benefici de tants. El protagonista , ‘ENCI 6′ és un porquet transparent, ètic i solidari. És el nostre porquet de Red Enclau, el que hem fet servir per a difondre les diferents Campanyes de Sensibilització que hem dut a terme com ara Empreses i Banca Amb Valors i Altra Educació Financera.

El vídeo ha estat un repte, perquè no és fàcil contar de manera tan breu, directa i senzilla els objectius de l’economia social i solidària, però vos contem que l’equip tècnic que l’ha realitzat li ha posat professionalitat i ganes. El director de cine i realitzador Jaume Bayarri ha fet la producció , la periodista Esther Roig el guio, la locució es de Mari Carmen Giner Roig, del grup valencià Carraixet ; Ainhoa Carceller a fet la realització, Imma Almansa és la il·lustradora i Jaime Sirvent à l’ animació.

En la visualització del vídeo teniu al següent link veureu que cada euro representa un principi de l’economia que posa a les persones, la comunitat i el medi ambient en primer pla i els diners al seu servei. ENCI & vos parlarà també d’equitat, de treball, de l’entorn. Francament no vos poeu perdre aquest vídeo que vos animem a compartir amb els amics , a casa, a l’escola, on i en qui vulgueu. El vídeo és una iniciativa de Red Enclau amb el suport de Caixa Popular i la Generalitat Valenciana

Parlem de #economiasolidaria  #financesetiques #estalvisolidari