Skip to main content

Són molts els centres educatius que estan contactant amb Red Enclau per poder donar xerrades sobre diverses matèries al voltant de l’economia social, les finances ètiques i solidàries i el consum ètic i responsable.

Un eixemple d’aquestes accions és la xerrada que vàrem fer fa uns díes al col.legi San Pedro Pascual de València, on més de 70 xiquets i xiquetes de 2on de la ESO estigueren sentint a la nostra companya Rosa Mª Garcia parlant del consum ètic i el consumisme.

Amb aquestes xerrades tractem d’avançar en els valors, en fer que des de xiquets sàpiguen que hi ha alternatives al sistema econòmic actual, i som nosaltres els que hem de canviar-lo, per tant és una tasca que poc a poc hem de enfortir-la i avançar per considerar-la necessària per a la millora del nostre entorn, d’aconseguir un mòn més just i solidari. Gràcies al Col.legi San Pedro Pascual de València per donar-nos aquesta oportunitat.

Avancem junts per una educació amb valors ètics i solidaris #educaciónenvalores #educaciónfinanciera

Ací teniu l’article publicat del col.legi: http://sanpedropascual.com/index.php/noticias-16-17/2434-2-eso-etica-del-consumo-y-la-produccion

chara consumo ético red enclau IMG_20170201_133347