Skip to main content

Anem a posar en contacte emprenedors socials i les opcions de préstecs de finançament ètic que hi ha. Davant un bon cafè es farem aquest plantejament , «Si tens un projecte social, troba el teu finançament». Volem conèixer la teu proposta , escoltar-la i debatre junt a diferents organitzacions financeres i de serveis com Fiare Banca Ètica, Coop 57 com finançar-la.

Farem una tertúlia interessant , tant per al sector social com per a tu i totes les persones que volen llançar els seus projectes d’emprenedoria social i es plantegen com fer-ho. Una vetllada dirigida a particulars, entitats socials i ONG, socis d’organitzacions socials que volen posar en marxa el seu projecte social o al públic general que simplement li interessen aquests temes.

Serà el proper dimarts 6 de juny a les  18:30 hores, al Centre Cultural  La Bohemia , Carrer de Ciscar, 14,  Castelló

Com sabeu CAFENCLAU porta  un any de trajectòria viatjant per tot el territori . es consolida com una potent eina informativa, de networking i de debat que dóna a conèixer les diverses opcions de finançament que existeixen, el seu funcionament i com optar-hi. I sobretot com un punt de trobada per conéixer i reflexionar sobre finançament ètic i solidari.

Aquesta activitat s’emmarca en el conveni entre la conselleria d’economia sostenible, sectors productius, comerç i treball i Xarxa Enclau per al finançament alternatiu, per a la promoció i gestió de finances ètiques i alternatives per a empreses i entitats d’economia social. Amb aquestes dinàmiques enfortim un treball que pretén la transformació social i del qual participen les sis organitzacions no governamentals de l’àmbit de la cooperació internacional i la inserció laboral que componen Enclau: ACOEC, Atelier, Fundació Novafeina, Menuts del Món, Escoles  Solidaries, Enginyeria sense Fronteres (ISF) i Medicus Mundi