Skip to main content

El pròxim dijous 20 d’octubre, Dia Internacional de la Banca amb Valors, Xarxa Enclau i la CEV celebren la Jornada «Empreses i Banca amb Valors«, activitat que forma part de la Campanya #BancaAmbValors. www.bancaambvalors.org. Empresaris de la Comunitat Valenciana i entitats financeres es donaran cita per parlar de Finances Ètiques.

L’acte comença a les 11:15 h, amb la inauguració del conseller d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, Rafael Climent i el president de la Confederació Empresarial Valenciana D. Salvador Navarro inauguren la Jornada.

La ponència «Les Finances Ètiques i solidàries, una realitat al teu abast» obre la sessió temàtica. Seguidament les principals entitats de finances ètiques i d’estalvi solidari a la Comunitat Valenciana com són Triodos Bank València, Fiare Banca Ètica i Caixa Popular entaular un diàleg sobre el finançament ètic i solidari moderat pel Dtor. General d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, D. Francisco Álvarez.

A continuació seran els empresaris els que prenguin la paraula en una taula rodona que hem anomenat «Empreses amb valors, la gestió ètica de les finances». Tres empreses com són Herbolari Navarro, Ètica Patrimonis i Arç Corredoria d’Assegurances parlaran de la seva experiència empresarial i la seva aposta per aquestes finances.

La Jornada es complementa amb l’exposició «Més enllà dels diners», que de manera gràfica repassa el mapa de finances ètiques.

L’atenció als mitjans de comunicació serà a la cloenda de la Jornada .

Les persones interessades poden inscriure: http://bit.ly/bancaambvalors

L’acte se celebra a Saló d’Actes de la CEV. Plaça Comte de Carlet, 3. València.

És la primera vegada que Xarxa Enclau celebra el Mes de la Finances Ètiques. 1era Edició Octubre.

L’activitat s’emmarca dins el Programa de promoció i gestió de finances ètiques i alternatives per a empreses i entitats d’economia social. Finançat per la Direcció General d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme (Generalitat Valenciana).

Descarrègat ací el programa-jornada-banca-amb-valors-20161020-valencia

cartel-jornada-banca-con-valores