Skip to main content

ENCLAU, Xarxa pel finançament alternatiu, és una xarxa d’entitats sense ànim de lucre, amb més de 20 anys de vida, que centra la seua activitat en la difusió, gestió i promoció de les Finances Ètiques, Solidàries i Alternatives com a mitjà de transformació de la societat cap a un model socioeconòmic més just, equitatiu i sostenible. El seu àmbit d’actuació és estatal i té la seua oficina central a València, al barri de Benimaclet.

Per augmentar el nostre potencial d’impacte i transformació social, i per continuar amb la nostra missió necessitàvem ampliar la nostra base social i millorar el nostres mecanismes de participació social.

Per tal d’assolir eixos objectius hem treballat de manera interna modificant els nostres estatuts, establint relacions amb associacions del barri, realitzant un pla de participació de sòcies, signant un conveni de col.laboració amb una entitat que complementa una de les nostres línies de treball, i altres accions com realitzar una formació en eines col.laboratives en línia, i modificar la nostra plana web per ser més transparents.

Estes accions es varen desenvolupar entre el mes de maig de 2021 i març de 2022, i va comptar amb el finançament de l’Ajuntament de València a traves de la convocatòria de participació ciutadana.