Skip to main content

«Red Enclau» ha estat en Florida Universitària, en Catarroja, participant en la 4ª Jornada d’Ètica Professional i Compromís amb la Societat que realitzen.

Diferents organitzacions del tercer sector participen per donar a conèixer als i les joves que altre món es possible i han de conèixer les opcions existents per poder canvier les injustícies.

Hem tingut el plaer de posar la nostra Expossició Didàctica de Finances Ètiques i Solidàries i amb unes preguntes els i les joves ha pogut aprendre més de qué són i quines opcions existeixen hui en la nostra societat per participar i formar part d’un canvi socieconòmic més just.

Un plaer haver estat en la Jornada i compartir amb tots i totes les entitats participants i els i les persones que han passat pel nostre stand i exposició per que sàpiguen què som i què fem i que entre tots podem fer un altre món més just i solidari.

Estem molt contents d’aquestes activitats, perque donen sentit a la nostra tasca i sobre tot al que els propis alumnes reflexionen perque són el nostre futur i d’ells dependran molts dels canvis pels que lluitem hui.

Dimecres 23 de novembre de 2016.