Skip to main content

 

Jo vull #AltraEducacióFinancera. Així comencem dilluns 3 d’octubre  la Campanya «Banca amb Valors», en el Mes de les Finances Ètiques de la C.V. 2016 (1ª Edició) a la qual vos convidem a sumar-vos.

Atenció a la franja horaria de  12:00h a 13:00 h del dia 3 del 10 , anem a difondre el hashtag  #AltraEducacióFinancera i #BancaAmbValors fins arribar a ser Trending Topic.  Amb vosaltres ho conseguirem!!

El nostre objectiu principal és difondre i donar a conèixer les finances ètiques a la CV, a través d’un conjunt d’accions complementàries (tallers, jornades, debats, …) recolzades des de la pàgina web de referència: www.bancaambvalors.org. Amb especial atenció a l’impacte en mitjans de comunicació i xarxes socials.

Al llarg de tot el mes d’octubre,   el  nostre calendari d’activitats es ample i el podràs seguir a la web, però hem destacat la difusió de 2 Dies  relacionats amb la temàtica:

1.-  El Dia de l’Educació Financera #altreEducacioFinancera ( 3 del 10 en el que farem una replica al promogut per la CNMV i el Banc d’Espanya). Hem elaborat el Manifest reivindicant que a les escoles valencianes s’aprenga economia però des d’un concepte social, solidari, amb capacitat crítica. En el Manifest participen entitats socials i ONGDs sensibilitzades amb les finances ètiques. En línies generals es considera necessari que els escolars valencians entenguen l’ètica com un dels valors inherents a les finances i que siguen els propis docents els que la imparteixen.

2.El Dia internacional de la Banca amb Valors #BancaAmbVAlors  sumant-nos a la Campanya Internacional #Bankingonvalues ​​(el 20/10 promogut per GABV) on celebrarem una jornada amb la participació de la Confederació Empresarial Valenciana. L’activitat va generar un debat interessant ja sentem a la mateixa taula empresaris tradicionals amb empreses i entitats que aposten per les finances ètiques. Compta amb la presència del conseller d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball. Rafael Climent González, el president de la CEV, Salvador Navarro i la presidenta de Red Enclau, Esther Roig.
El tema de la Jornada gira entorn a «Institucions de finances ètiques i solidàries a la Comunitat Valenciana» que modera Francisco Álvarez, Dtor. General d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme i en el qual participen empreses i entitats bancàries.

Per la part d’empreses assisteixen D. José Navarro, Herbolari Navarro; D. Fernando Ibáñez, Ètica Patrimonis; D. Alfonso B. Bolado, Arç Corredoria d’Assegurances. Pel que fa a les entitats bancàries: D. Paco Alós, Caixa Popular; D. Juan Antonio Sanchís, Triodos Bank València; D. Joan Gandia, Fiare Banca Ètica. Una activitat que generarà un debat interessant i a la qual esteu convidats

Suma’t a la campanya, entra a www.bancaambvalors.org

El nom de la teva entitat apareixerà a la web i en tota la difusió que realitzarem.

Descarrega’t el material per a difondre: fes-te un selfie, fotos dels cartell, i altres accions que se t’ococurreixen.

Fes propostes i participa activament en les activitats que realitzarem aquest mes, i que tindràs la informació en la web.

Comptem amb vosaltres tot el mes per a seguir avançant en la difusió i la promoció de les finances ètiques i solidàries

L’acció s’emmarca en el Programa de Promoció de les Finances Ètiques i Solidàries per a empreses i entitats d’Economia Social, amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana. Una iniciativa que volem compartir amb tu i  totes les entitats socials i ciutadanes que aposten per aquests valors.