Skip to main content
El pròxim el 22 d’octubre a les 10 del matí a la Casa de la Cultura d’Alzira, organitzem la jornada «Finances ètiques per al desenvolupament local sostenible«.
 
Obriran la sessió el Director General d’economia sostenible, Jose Vicente Soler i l’Alcalde d’Alzira, Diego Gómez García.
 
Primer tindrem l’oportunitat de conéixer l’experiència de COTASA una cooperativa de treball associat formada per immigrants i Cocina con Amor Alzira, un negoci d’hostaleria, ecològic i de proximitat, impulsat per una dona jove.
 
Farem una parada per prendre un refrigeri i continuarem després amb la presentació de 3 entitats de finances ètiques, solidàries i alternatives.
 
Fiare Banca Ètica, presentada per Enrique Asensi Martín, President d’Enclau i membre del Grup d’Iniciativa Territorial de Fiare Banca Ètica.
 
FonRedess, presentada per Claudia Bono que parlarà dels fons solidaris d’emprenedoria social, i que comptarà la seua pròpia experiència com a receptora d’una ajuda reintegrable.
 
Fundación finanzas éticas, presentada per Lucia Gómez i que ens donarà a conéixer les iniciatives de fons públics per a l’emprenedoria social i dels fons d’inversió Impact de l’entitat en capital d’empreses socials.
 
Finalment hi haurà una ronda de debat amb aquestes entitats.
 
Inscripció gratuïta: https://bit.ly/3ohqBeF