Skip to main content

CAFENCLAU VALENCIA RRSS-01-01

«Si tens un projecte social, troba el teu finançament ètic». Amb aquest plantejament comencem la nostra tertúlia el pròxim dimecres 5 de juliol a les 18.30 fins a les 20.00 al pati de la Naves, C/ Juan Verdeguer num 16, València.

Parlem sobre la teua iniciativa social i  la d’altres persones emprenedores amb organitzacions financeres i de serveis com:  Caixa Popular, Git de València de Fiare Banca Ètica, Coop 57.   Totes debatrem sobre una qüestió que afecta tant al sector social com a les persones que volen llançar els seus projectes d’emprenedoria social i es plantegen com fer-ho La tertúlia està dirigida a particulars, entitats socials i ONG, socis d’organitzacions socials que volen posar en marxa el seu projecte social o al públic general que simplement li interessen aquests temes.

Inscriu-te http://bit.ly/2soSp3T

Cafè Enclau es consolida, així,  com una potent eina informativa i de debat que dóna a conèixer les diverses opcions de finançament que existeixen, el seu funcionament i com optar-hi. I sobretot com un punt de trobada per conèixer i reflexionar sobre finançament ètic i solidari.

Aquesta activitat s’emmarca en el conveni entre la conselleria d’economia sostenible, sectors productius, comerç i treball i Xarxa Enclau per al finançament alternatiu, per a la promoció i gestió de finances ètiques i alternatives per a empreses i entitats d’economia social.

Amb aquestes dinàmiques es reafirma un treball que pretén la transformació social i del qual participen les sis organitzacions no governamentals de l’àmbit de la cooperació internacional i la inserció laboral que componen Enclau: ACOEC, Atelier, MENUTS DEL MÓN, Fundació Novafeina, Enginyeria sense Fronteres  i ACICOM.

Xarxa Enclau és una xarxa d’associacions, que neix a València l’any 2000, amb la finalitat de promoure les finances ètiques i solidàries.