Skip to main content

Comencem l’any amb molta il.lusió i participant en l’Acte d’entrega dels premis dia de Salari i de l’Estalvi Solidari de l’any 2014 organitzat per Caixa Popular. premis estalvi solidari 2014

Els guanyadors dels premis Estalvi Solidari van ser l’Associació ACOEC i la Fundació Novaterra os van rebre 4.000 euros cadascuna per desenvolupar els projectes socials presentats:

 ACOEC, el Projecte: Millora de les condicions sanitàries i nutricionals de la població    materno infantil del municipi de Mboro Sur Mer, Senegal.

 NOVATERRA, el Projecte: La porta a una nova vida

premis estalvisolidari 2

 premis estalvisolidari 5

Dins dels premis Dia de Salari Menuts del Mòn, entitat sòcia d’enclau, també va ser agraciada per desenvolupar un projecte de cooperació internacional. Aquest premi és triat pels treballadors de Caixa Popular.

premis estalvisolidari 4

Enhorabona per poder fer realitat aquestos projectes i per la tasca que desenvolupeu de forma desinteressada.

Són els clients de Caixa Popular, que tenen la llibreta Estalvi Solidari, els que mitjançant les seues votacions decideixen dels projectes socials presentats per les Entitats sòcies d’Enclau, on destinar part del Fons Solidari de Caixa Popular que gestiona la Xarxa Enclau. Aquest Fons va destinat a finançar projectes socials i promoure les finances ètiques i solidàries.

Gràcies a Caixa Popular per donar suport al nostre treball i molt contents d’estar ací i de crèixer cada vegada més per fer un món mes just i Solidari.

Vos deixem una foto del membres de la Xarxa Enclau presents en l’acte

premis estalvi solidari 1-1