Skip to main content

Dins el Programa de promoció i gestió de les finances ètiques i alternatives per a empreses i entitats de l’economia social del Conveni signat amb Conselleria, Enclau es compromet a realitzar accions de promoció i difusió de les finances ètiques i solidàries dirigides al públic en general.

Aprofitant la celebració de la segona edició del dia del Comerç Just en la Comunitat Valenciana, la xarxa Enclau estarà allí com organització invitada per a difondre la importància de les finances ètiques i solidàries dins del marc del Comerç Just.

Comerç Just i Finances Ètiques són alternatives de l’Economia Social i Solidària que garanteixen un 0% de vulneració dels Drets Humans i un impacte social i mediambiental positiu en els països en què opera. Dues opcions busquen revertir les injustícies socials i mediambientals.

Enclau considera que per aconseguir un sistema socioeconòmic més just és de vital importància el treball en xarxa de les persones i les organitzacions mitjançant diferents iniciatives que l’Economia Social i Solidària proposa.

Per aquests motius la Xarxa Enclau dona el seu suport i participa d’aquesta campanya de sensibilització #comerciojustoyfinanzaseticas i l’engloba dins de les activitats del conveni.

Així, en el marc de les activitats de sensibilització que s’organitzaran en Castelló, Alacant i València, del 20 al 28 de maig, la Xarxa Enclau estarà realitzant difusió de la campanya “Comerç Just i Banca Ètica 2017”.