Banner1HD_TransFormant-TE

Dis-me i ho oblide

Ensenya’m i ho recorde

Involucra’m i ho aprenc

TranFormant-TE

va més enllà d’un simple projecte, consisteix en sensibilitzar, difondre i conèixer el món de les finances ètiques i solidàries a la Comunitat Universitària de la Universitat Politècnica de València a través de la metodologia d’aprenentatge i servei (ApS).

L’aprenentatge-servei* és una proposta educativa on els participants es formen per a implicar-se en necessitats reals de l’entorn amb la finalitat de millorar-ho. Cal promoure altres opcions de finançament al tradicional per a canviar la situació financera actual i la Universitat pot ser un bon instrument per a arribar a aconseguir-ho. Roser Batlle , promotora de l’Aps ens donarà a conèixer i com es pot aplicar aquesta metodologia.

Els diners poden arribar a transformar el món, este és l’objectiu, acostar als universitaris al camp de les finances ètiques perquè les coneguen i pugan aplicar una iniciativa basada en aquesta temàtica.

D’ací a realitzar estes Jornades Formatives per a difondre i donar a conéixer les finances ètiques i la metodologia ApS de manera que mentres s’aprén es puga oferir un servei a la comunitat. Per a la realització del projecte comptem amb el finançament del Centre de Cooperació al Desenvolupament de la Universitat Politècnica de València; el suport i col·laboració d’organitzacions socials amb una contrastada trajectòria en la promoció de les finances ètiques i solidàries com són: Enginyeria Sense Fronteres – València; Enclau, Xarxa de finançament alternatiu i CERAI, Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional i Fiare Banca Ètica.

Esta Jornada es dirigeix a la comunitat universitària de la UPV de manera prioritària, però arribarà a altres persones i organitzacions sensibilitzades o amb interés sobre les alternatives del finançament ètica i solidària i la metodologia d’ApS.

Descarrègat ací el programa de la Jornada: Jornades Transformant-TE

*Articles de consulta d’Aprenentatge i Servei: Qué es el ApS y porqué nos interesaDe que hablamos cuando hablamos de APS Revista Crítica