OBRI’T una LLibreta d’Estalvi o un Depòsit Solidari en Caixa Popular i contribueix a recolzar la missió d’Enclau.

Un altre món és possible i podem aconseguir-ho amb tu.

A més tindràs en les teues mans l’elecció del destí del Fons Solidari.

Imagen1Estalvi2013

 

L’Estalvi Solidari naix gràcies a un conveni de col·laboració entre Caixa Popular i Enclau des de l’any 2000.

Són dos productes d’estalvi, una llibreta i un Depòsit Solidari, que el que fan els clients que ho tenen és cedir el 50% dels interessos nets que generen a un Fons Solidari. A més, Caixa Popular realitza també una aportació anual directament a este fons fins a aconseguir el 0’7% del saldo mitjà del capital depositat en estos productes.

Aquest fons ho gestiona la Xarxa Enclau i es destina una part a promocionar les finances ètiques i alternatives i la resta al projecte solidari guanyador del concurs que anualment es realitza per Caixa Popular perquè els seus clients voten i decidisquen el destí del mateix, que sempre anirà a finançar un projecte social realitzat per les entitats que componen la Xarxa Enclau.

Cada any ix a votació pels clients de Caixa Popular el destí del Fons Solidari. Ja pots votar pel projecte del 2015 VOTA ACÍ

     PROJECTES FINANCIATS:

 ANY  2013 Guanyador:  logoCERAI Projecte: HORTS TUTORITZATS: Treballant la Terra per a Alimentar el Futur CERAI 2013paraWEB

Localització i condicionament de terrenys en la contornada de la  ciutat de València per a la posada en marxa d’horts socials tutoritzats,  orientats a oferir parcel·les de cultiu en règim gratuït per a  l’autoabastiment de persones formades en agricultura ecològica  pertanyents a col·lectius en risc d’exclusió social i per a afavorir la  seua futura inserció sociolaboral.

Any 2012 Guanyador:   novaterra Projecte:  FÈNIX

nova terraAconseguir la inserció de persones en situació de risc o exclusió social,  sense formació laboral ni habilitats socials. Es busca, per mitjà de formació  específica en servei de catering i pràctiques tutoritzades per un  trabajador/acompañante, aconseguir la contractació en l’empresa de  catering col·laboradora en el projecte i, posteriorment, en empreses  ordinàries a través de la intermediació social. Es fomenten la Restauració  Sostenible (productes de Comerç Justo i Ecològics) i els criteris de Consum  Responsable i Solidari. 

Any 2011 GUANYADOR: AVEI