PRIMER CAFENCLAU A ALACANT

El proper dijous 19 de maig a les 16.30 hores, al Cafè Cheers d’Alacant Avda Conde de Soto Ameno 6 organitzem la I Trobada sobre Finançament Ètic de Projectes Socials a Alacant

Volem posar en contacte emprenedors socials i les opcions de préstecs que hi ha.

Davant un bon cafè es farem aquest plantejament , «Si tens un projecte social, troba el teu finançament». Volem conèixer la teu proposta , escoltar-la i debatre junt a diferents organitzacions financeres i de serveis com TrIodos, Git de Alacant de Fiare Banca Ètica, Coop 57 com finançar-la.

Farem una tertúlia interesant , tant per al sector social com per a tu i totes les persones que volen llançar els seus projectes d’emprenedoria social i es plantegen com fer-ho.

Una vetllada dirigida a particulars, entitats socials i ONG, socis d’organitzacions socials que volen posar en marxa el seu projecte social o al públic general que simplement li interessen aquests temes.

CAFENCLAU porta dos sessions a València i es consolida com una potent eina informativa, de networking i de debat que dóna a conèixer les diverses opcions de finançament que existeixen, el seu funcionament i com optar-hi. I sobretot com un punt de trobada per conéixer i reflexionar sobre finançament ètic i solidari.

Si estàs interessat te pot inscriure a: http://bit.ly/cafenclau

T’esperem!!!

Aquesta activitat s’emmarca en el conveni entre la conselleria d’economia sostenible, sectors productius, comerç i treball i Xarxa Enclau per al finançament alternatiu, per a la promoció i gestió de finances ètiques i alternatives per a empreses i entitats d’economia social.

Amb aquestes dinàmiques enfortim un treball que pretén la transformació social i del qual participen les sis organitzacions no governamentals de l’àmbit de la cooperació internacional i la inserció laboral que componen Enclau:ACOEC, Atelier, Fundació Novafeina, Fundació Novaterra, Enginyeria sense Fronteres (ISF) i Menuts del Món

CAFENCLAU ALICANTE 20160519