“Qui ensenya aprèn en ensenyar i qui aprèn ensenya en aprendre” Paulo Freire

Aprenentatge i Servei (ApS) La Xarxa Enclau està impulsant des de fa dos anys l’ApS cartel aps charla upven la Universitat Politècnica de València (UPV) gràcies a la col.laboració del Centre de Cooperació i Desenvolupament (CCD) dins de la convocatòria EpD, Participació i Sensibilització. Enguany estem desenvolupant el projecte ApS, Grups de Consum i Finances Ètiques.

En aquest sentit vos fem aquestes preguntes: T’has preguntat alguna vegada una d’aquestes qüestions: què és una organització social? Què és el Tercer Sector? Saps que és el voluntariat? Què és per a tu la participació? Has sentit parlar de compromís social? Què és ser solidari? Crees que vivim en una societat solidària? Et sona la paraula transformació social? Saps que tu pots ajudar a aconseguir aqueixa transformació? Que significa l’aprenentatge i servei? I oferir un servei a la comunitat?

Tot açò i molt més el dimecres que ve 27 d’abril a la xerrada L’Aprenentatge i Servei (ApS), la Participació i el compromís Social, on comptarem amb Eduardo García Coordinador de l’ONGD InteRed, serà un gran moment on resoldre qüestions, dubtes, inquietuds i aprendre altres noves opcions d’avançar per aconseguir una societat més justa.

T’esperem, no pots fallar

Pròxim dimecres 27 a les 16:45h en l’Aula 04 de la Facultat d’Administració i direcció d’empreses de la Universitat Politècnica de València

Continuarem amb més activitats dins d’aquest projecte el pròxim Dijous 5 de maig Taula d’Experiències sobre ApS, Grups de Consum i Finances Ètiques.